Παπαχρηστου Εκαμ : Dolofonia Karagiannh H Epi8esh Sth Larisa Kai To Skopeythrio Sthn Katexakh Ptolemaidanews Gr To Site Ths Polhs Mas / Ποιοι «γάζωσαν» τον φρουρό γόνου εφοπλιστών.

Παπαχρηστου Εκαμ : Dolofonia Karagiannh H Epi8esh Sth Larisa Kai To Skopeythrio Sthn Katexakh Ptolemaidanews Gr To Site Ths Polhs Mas / Ποιοι «γάζωσαν» τον φρουρό γόνου εφοπλιστών.. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών έδωσαν σκληρή μάχη με τους λαθρεμπόρους της ηρωίνης και αντηλλάγησαν. Ο θάνατός του ήταν ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου μεταξύ των μελών της greek mafia. Τις σχέσεις που φημολογείται πως είχε ο γιάννης μακρής, με τον επίσης δολοφονημένο πρώην εκαμιτη σπύρο παπαχρήστο ερευνούν πλέον οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας αττικής. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο.

Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του απόστρατου αξιωματικού της ελ.ασ., ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω. Άγνωστοι δράστες σε φονική ενέδρα δολοφόνησαν απόστρατο αστυνομικό της εκαμ, ενώ βρισκόταν σε κοσμική ταβέρνα με φίλους του, στην περιοχή της παλλήνης και κατάφεραν να διαφύγουν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει.

Perierga Paixnidia Me Ta Kinhta Toy Dolofonhmenoy Prwhn A3iwmatikoy Ths El As Spyroy Papaxrhstoy
Perierga Paixnidia Me Ta Kinhta Toy Dolofonhmenoy Prwhn A3iwmatikoy Ths El As Spyroy Papaxrhstoy from www.zougla.gr
Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της μαριάννας λάτση και την κόρη, πάρη και εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα γιάννη, τη. Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της ενέδρας το πρωί της τρίτης στο χαϊδάρι. Κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δίωξη ναρκωτικών, τα εκαμ και σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες ασφάλειας. Οι δολοφόνοι του 57χρονου είχαν στήσει το καρτέρι. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. • η δολοφονία του εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου.το βράδυ της 1ης μαΐου του 2018, ο εκαμ ιτης κολλητός και συνεργάτης μαστροπωνπαπαχρήστος, ήταν σε ταβέρνα μαζί με επιχειρηματία της μυκόνου, ο οποίος έφυγε περίπου μισή ώρα πριν από τη δική του αναχώρηση. Το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του απόστρατου αξιωματικού της ελ.ασ., ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω. Αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών έδωσαν σκληρή μάχη με τους λαθρεμπόρους της ηρωίνης και αντηλλάγησαν.

Στο πριν και στο μετά διάστημα της αποχώρησης του συνδαιτημόνα του, μιλούσε όπως.

Ο θάνατός του ήταν ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου μεταξύ των μελών της greek mafia. Ο παπαχρήστου ήταν πρώην εκαμίτης ενώ αυτή την περίοδο εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια λάτση. Δύο εκτελεστές δολοφόνησαν τον σπύρο παπαχρήστου. Τον δημήτρη μάλαμα εκτέλεσαν, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ενώ βρισκόταν επί της λεωφόρου αθηνών. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της ενέδρας το πρωί της τρίτης στο χαϊδάρι. Η δολοφονία καραϊβάζ στέλνει… στον εισαγγελέα τη δικογραφία παπαχρήστου. Όπως ακριβώς έκανε ο εκαμ ιτης και η ομάδα μπάτσων του, σπύρος παπαχρηστου, δεξί χέρι του μεγαλύτερου μαστρωπου της 20ετιας δημήτρη μάλαμα ; Είχε εκπαιδευτεί και είχε εξειδικευθεί σε επιχειρήσεις, αφού συνεργάστηκε με το αμερικανικό fbi και συμμετείχε σε κοινές δράσεις. Κυριε καραιβαζ θα ηθελα να σας ρωτησω , απο τα άρθρα τα δικά σας αλλα και άλλων ιστοσελίδων , συμπεραίνεται οτι ο σπυρος παπαχρηστου ηταν αυτος που κινούσε (η ετσι φαινοταν τουλαχιστον) τα νήματα , μοιραζε την πίτα και ειχε πέραν των άλλων τον ρολο του ισσοροπιστη. Μια ανάρτηση βόμβα κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον γύρο του διαδικτύου και εμπλέκει την δολοφονία του γιώργου καραϊβάζ με την εξαφάνιση της 19χρονης άρτεμης από το κορωπί! Το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του απόστρατου αξιωματικού της ελ.ασ., ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω.

Άγνωστοι δράστες σε φονική ενέδρα δολοφόνησαν απόστρατο αστυνομικό της εκαμ, ενώ βρισκόταν σε κοσμική ταβέρνα με φίλους του, στην περιοχή της παλλήνης και κατάφεραν να διαφύγουν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι. Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της ενέδρας το πρωί της τρίτης στο χαϊδάρι. Ο σπύρος παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην εκαμ. Η δολοφονία καραϊβάζ στέλνει… στον εισαγγελέα τη δικογραφία παπαχρήστου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών έδωσαν σκληρή μάχη με τους λαθρεμπόρους της ηρωίνης και αντηλλάγησαν.

Dolofonia Prwhn Astynomikoy Sthn Pallhnh H Ypopth Stoxopoihsh Toy Papaxrhstoy Dynath Ellada
Dolofonia Prwhn Astynomikoy Sthn Pallhnh H Ypopth Stoxopoihsh Toy Papaxrhstoy Dynath Ellada from i0.wp.com
Τον δημήτρη μάλαμα εκτέλεσαν, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ενώ βρισκόταν επί της λεωφόρου αθηνών. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Η υπόθεση για την οποία τιμήθηκε ο σπύρος παπαχρήστος, αφορούσε την αιματηρή συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών, που είχε γίνει τον νοέμβριο του 1991, στον έβρο. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της μαριάννας λάτση και την κόρη, πάρη και εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα γιάννη, τη. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει. Στο πριν και στο μετά διάστημα της αποχώρησης του συνδαιτημόνα του, μιλούσε όπως. Όπως ακριβώς έκανε ο εκαμ ιτης και η ομάδα μπάτσων του, σπύρος παπαχρηστου, δεξί χέρι του μεγαλύτερου μαστρωπου της 20ετιας δημήτρη μάλαμα ;

Το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του απόστρατου αξιωματικού της ελ.ασ., ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω.

Μια ανάρτηση βόμβα κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον γύρο του διαδικτύου και εμπλέκει την δολοφονία του γιώργου καραϊβάζ με την εξαφάνιση της 19χρονης άρτεμης από το κορωπί! Τον δημήτρη μάλαμα εκτέλεσαν, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ενώ βρισκόταν επί της λεωφόρου αθηνών. Ο σπύρος παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην εκαμ. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει. Ο παπαχρήστου ήταν πρώην εκαμίτης ενώ αυτή την περίοδο εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια λάτση. Ηταν ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ και πρώην λεσχειάρχης. Το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του απόστρατου αξιωματικού της ελ.ασ., ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω. Το θύμα χειρουργήθηκε νωρίτερα και είχε μεταφερθεί στη μεθ σε κρίσιμη κατάσταση. Η δολοφονία του εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου.το βράδυ της 1ης μαΐου του 2018, ο εκαμ ιτης κολλητός και συνεργάτης μαστροπων παπαχρήστος, ήταν σε ταβέρνα μαζί με επιχειρηματία της μυκόνου, ο. Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της ενέδρας το πρωί της τρίτης στο χαϊδάρι. Τετάρτη, 16 μαΐου 2018, 13:43. Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι το μοιραίο βράδυ, ο παπαχρήστος ήταν στην ταβέρνα μαζί με επιχειρηματία της μυκόνου,ο οποίος έφυγε περίπου μισή ώρα πριν από τη δική του αναχώρηση. Κυριε καραιβαζ θα ηθελα να σας ρωτησω , απο τα άρθρα τα δικά σας αλλα και άλλων ιστοσελίδων , συμπεραίνεται οτι ο σπυρος παπαχρηστου ηταν αυτος που κινούσε (η ετσι φαινοταν τουλαχιστον) τα νήματα , μοιραζε την πίτα και ειχε πέραν των άλλων τον ρολο του ισσοροπιστη.

Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Ο σπύρος παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην εκαμ. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Είχε εκπαιδευτεί και είχε εξειδικευθεί σε επιχειρήσεις, αφού συνεργάστηκε με το αμερικανικό fbi και συμμετείχε σε κοινές δράσεις. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει.

Binteo Apo Th Sklhrh Ekpaideysh Ths Ekam Bloko
Binteo Apo Th Sklhrh Ekpaideysh Ths Ekam Bloko from 3.bp.blogspot.com
Ο σπύρος παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην εκαμ. Άγνωστοι δράστες σε φονική ενέδρα δολοφόνησαν απόστρατο αστυνομικό της εκαμ, ενώ βρισκόταν σε κοσμική ταβέρνα με φίλους του, στην περιοχή της παλλήνης και κατάφεραν να διαφύγουν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της μαριάννας λάτση και την κόρη, πάρη και εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα γιάννη, τη. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Ο παπαχρήστου ήταν πρώην εκαμίτης ενώ αυτή την περίοδο εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια λάτση. Το θύμα χειρουργήθηκε νωρίτερα και είχε μεταφερθεί στη μεθ σε κρίσιμη κατάσταση. Στο πριν και στο μετά διάστημα της αποχώρησης του συνδαιτημόνα του, μιλούσε όπως. Το βράδυ της 1ης μαΐου του 2018, ο εκαμ ιτης κολλητός και συνεργάτης μαστροπων παπαχρήστος, ήταν σε ταβέρνα μαζί με επιχειρηματία της μυκόνου, ο οποίος έφυγε περίπου μισή ώρα πριν από τη δική του αναχώρηση.

Ο σπύρος παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην εκαμ.

Όπως ακριβώς έκανε ο εκαμ ιτης και η ομάδα μπάτσων του, σπύρος παπαχρηστου, δεξί χέρι του μεγαλύτερου μαστρωπου της 20ετιας δημήτρη μάλαμα ; Δύο εκτελεστές δολοφόνησαν τον σπύρο παπαχρήστου. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο που έχει. Η δολοφονία καραϊβάζ στέλνει… στον εισαγγελέα τη δικογραφία παπαχρήστου. Κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δίωξη ναρκωτικών, τα εκαμ και σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες ασφάλειας. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο. Η υπόθεση για την οποία τιμήθηκε ο σπύρος παπαχρήστος, αφορούσε την αιματηρή συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών, που είχε γίνει τον νοέμβριο του 1991, στον έβρο. Τον δημήτρη μάλαμα εκτέλεσαν, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ενώ βρισκόταν επί της λεωφόρου αθηνών. Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της ενέδρας το πρωί της τρίτης στο χαϊδάρι. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει. Οι δολοφόνοι του 57χρονου είχαν στήσει το καρτέρι. Η ελ.ασ εκβιαστών νταβατζήδων και προαγωγών, μετά την δολοφονία του αρχι εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου που διετέλεσε δεξί χέρι του μαστρωπου δημήτρη μάλαμα και απαίτησε μεγαλύτερο μερίδιο της πίττας, έχασε τον έλεγχο και την διαχείριση του τεραστίου καρτελ που μεγαλώνει. Η δολοφονία του εκαμ ιτη σπύρου παπαχρηστου.το βράδυ της 1ης μαΐου του 2018, ο εκαμ ιτης κολλητός και συνεργάτης μαστροπων παπαχρήστος, ήταν σε ταβέρνα μαζί με επιχειρηματία της μυκόνου, ο.

Η δολοφονία καραϊβάζ στέλνει… στον εισαγγελέα τη δικογραφία παπαχρήστου παπαχρηστου. Τετάρτη, 16 μαΐου 2018, 13:43.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook